Spaghetti Aglio e Olio – greiti itališki makaronai

Spaghetti Aglio e Olio – tai itališka klasika, kurią sudaro tik keli ingredientai, bet rezultatas visada stulbinantis. Česnakas, švelni aštrumo nata ir aukštos kokybės Ypač tyras alyvuogių aliejus sukuria skonį, kurio nė nereikia papildomai gardinti. Tai greitas, pigus, bet labai elegantiškas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Idealus pasirinkimas, kai norisi kažko ypatingo per kelias minutes.

Ingredientai (2 porcijos):

Paruošimas:

  1. Išvirkite makaronus pagal instrukciją.

  2. Keptuvėje ant mažos ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite česnaką.

  3. Įdėkite čili dribsnius, suverskite makaronus ir išmaišykite.

  4. Pabaigoje įmaišykite petražoles.

Paprasta, greita ir labai aromatinga.