Viduržemio jūros salotos su feta ir alyvuogių aliejumi

Gaivios, lengvos ir itin aromatingos Viduržemio jūros salotos su fetos sūriu – puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Šis receptas išsiskiria natūraliais skoniais, kuriuos subtiliai sujungia Ypač tyras alyvuogių aliejus. Švelniai vaisinis aliejaus aromatas pakylėja paprastus ingredientus ir suteikia autentišką Viduržemio regiono pojūtį. Lengvai paruošiama ir sveika – tobula idėja tiems, kurie nori šviežio ir subalansuoto patiekalo.

Ingredientai (2–3 porcijos):

Paruošimas:

  1. Supjaustykite daržoves kubeliais.

  2. Sudėkite į dubenį, įmeskite alyvuoges ir trupintą fetą.

  3. Užpilkite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Išmaišykite ir patiekite su šviežiomis petražolėmis.